Classic Cold Cuts

Cold cuts with authentic flavors

With a restless mind, we never stopped researching new products. We never stopped following market trends. Always focused on our goal, the creation of specialized and exquisite high-quality products from fresh meat and selected Mediterranean herbs and spices.

Ham

Code: 70.03.043
Composition – ways of cooking: Ζαμπόν από εκλεκτό κρέας και διακριτική γεύση. Ιδανικό για σνακ και σάντουιτς.
Time life:
3 months
Type of packing:
3,8 kg

Smoked Turkey

Code: 70.01.037
Composition – ways of cooking: Φιλέτο γαλοπούλας καπνισμένο σε ξύλο οξυάς. Ιδανικό για σαλάτες, ορεκτικά και σάντουιτς.
Time life:
3 months
Type of packing:
4 kg

Cooked Turkey

Code: 70.03.009
Composition – ways of cooking: Φιλέτο γαλοπούλας βραστό, ελαφρύ και νόστιμο. Ιδανικό για σαλάτες, ορεκτικά και σάντουιτς.
Time life:
3 months
Type of packing:
4 kg

Pariza

Code: 70.03.012
Composition – ways of cooking: Πάριζα από εκλεκτό κρέας με ελαφριά πικάντικη γεύση. Ιδανικό για σνακ και σάντουιτς.
Time life:
3 months
Type of packing:
3,8 kg

Parizaki

Code: 70.03.028
Composition – ways of cooking: Παριζάκι με χοιρινό κρέας, αγνά υλικά και πλούσια γεύση. Ιδανικό για σνακ για όλες τις στιγμές της ημέρας.
Time life:
3 months
Type of packing:
330g.

 

Garlic Salami

Code: 70.30.010
Composition – ways of cooking:
Σαλαμάκι με χοιρινό κρέας και αρωματικό σκόρδο. Ιδανικό για σνακ και μεζέδες.
Time life:
3 months
Type of packing:
330g.

Ham slices

Code: 70.04.001
Composition – ways of cooking: Ζαμπόν με εκλεκτό κρέας και διακριτική γεύση. Ιδανικό για σνακ και σάντουιτς.
Time life: 3 months
Type of packing: 300g.

Pariza slices

Code: 70.03.021
Composition – ways of cooking: Πάριζα από εκλεκτό κρέας με ελαφριά πικάντικη γεύση.
Time life: 3 months
Type of packing: 300g.

Smoked turkey slices

Code: 70.05.046
Composition – ways of cooking: Φιλέτο γαλοπούλας καπνισμένο σε ξύλο οξυάς. Ιδανικό για σνακ και σάντουιτς.
Time life: 3 months
Type of packing: 300g.

OUR PRODUCTS

Quality

All ROMIO products are prepared using fresh raw materials and aromatic plants with respect for tradition and adherence to strict sanitary conditions.